Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης

Ποιοι είμαστε, τι πιστεύουμε και τι κάνουμε

Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο Ελληνικό Εκπαιδευτήριο, προσανατολισμένο στη Δια βίου Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Ενηλίκων. Σκοπός του είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ενήλικες που στοχεύουν να ξεχωρίσουν επαγγελματικά και προσωπικά. Το ΑΙΕ ιδρύθηκε το 2000 και μετά από 23 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, έχει την τεχνογνωσία, την υποδομή, την εμπειρία και την εκπαιδευτική μεθοδολογία, για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ενήλικες, που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και να αυξήσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα.


Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης με αριθμούς:


23 χρόνια λειτουργίας και επαγγελματικής ενασχόλησης αποκλειστικά με τη δια βίου μάθηση και επιμόρφωση ενηλίκων


700 τμ σε ένα αυτόνομο κτήριο με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες (αμφιθέατρο, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ψυχοκινητικής, αίθουσα θεατρικού παιχνιδιού, εργαστήριο Ρομποτικής, studio web tv), βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο, και ανοικτούς χώρους ξεκούρασης, φιλοξενούν τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις στην Αττική.


2 διαδικτυακές εκπαιδευτικές πλατφόρμες (olat & mοοdle) με ελληνικό περιβάλλον εργασίας χρησιμοποιούνται για την e-learning εκπαίδευση και προσφέρουν περισσότερα από 3.000 διαφορετικά μαθήματα οργανωμένα σε 3 διαφορετικού τύπους προγραμμάτων: μακροχρόνια (12-18 μήνες), ταχύρρυθμα (4-8 μήνες) και σεμινάρια (2-4 μήνες).


48 κύκλοι επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων, με περισσότερα από 2.500 σεμινάρια έχουν υλοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα.


Τι πιστεύουμε


Επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος. Ότι σχεδιάζουμε και ότι δημιουργούμε προάγει την ανθρώπινη αξία και υπηρετεί τα πανανθρώπινα ιδανικά. Οι εκπαιδευτικές μας δράσεις λειτουργούν στην υπηρεσία μιας ελεύθερης και δημιουργικής κοινωνίας, χωρίς περιορισμούς και εμπόδια πρόσβασης στη γνώση, την εκπαίδευση και την εργασία.


Πιστεύουμε στην ποιότητα ζωής. Αναπτύσσουμε τα ταλέντα των σπουδαστών μας, υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα των συνεργατών μας, εμπιστευόμαστε και ενισχύουμε το επιστημονικό πάθος των νέων ανθρώπων.


Είμαστε υπεύθυνοι και ακέραιοι. Πραγματοποιούμε όσα υποσχόμαστε και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους μας και για τη χώρα μας.


Είμαστε ευέλικτοι. Παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και επιμόρφωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ενήλικα. Χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις.


Είμαστε Δημιουργικοί και Καινοτόμοι. Αγαπάμε την εργασία και τη μάθηση και πάντα δημιουργούμε και παράγουμε πρωτότυπο εκπαιδευτικό έργο. Δεν αντιγράφουμε, δεν χρησιμοποιούμε και δεν προσφέρουμε υποπροϊόντα εύκολης κατανάλωσης στους πελάτες μας.


Στηρίζουμε την Επιστήμη και την Τεχνολογία. Ενσωματώνουμε στη δουλειά μας, όλα τα νέα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα και δημιουργούμε σύγχρονες εκπαιδευτικές δράσεις: Ρομποτική, STEAM, AR, VR, Πολυμεσικά Video μαθήματα κλπ.


Είμαστε περήφανοι. Για την ποιότητα των συνεργατών μας, τις γνώσεις των εκπαιδευτών μας και την ομαδική εργασία στην εταιρεία μας.


Τι κάνουμε


Στο ΑΙΕ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις για ενήλικες, με στόχο την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση. Η βιωματική εκπαίδευση, η σύμπραξη επιστημών και τεχνών και η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, είναι τα εργαλεία μας για τη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που θωρακίζουν τους επιμορφούμενους με σύγχρονες δεξιότητες, και γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στην αρχική εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.


mx7taf5gqm|00008E9992D3|aie|articles|soma|A1ED1BA3-083E-4488-A5D9-A57DE059B11D
Που θα μας βρείτε
Copyright © 2024 Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Όροι Χρήσης | Όροι Μελών | Ιδιωτικότητα
Facebook Instagram Pubbuh
We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use this website, you agree with our terms.Ok