Ανθρώπινο Δυναμικό - Συνεργάτες - Επιστημονικοί Συνεργάτες

1-9-2023

Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με σταματήσει

Γενική Διεύθυνση: Βασιλική Φ. Μιχαλοπούλου


Γεννήθηκε το 1972 στην Καλαμάτα. Έχει ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές της στην Πληροφορική, στις Παιδαγωγικές Επιστήμες, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing.

Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επαγγελματική Ανάπτυξη.

Έχει εξειδικευτεί (Diploma) στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στην Εκπαιδευτική Πολιτική, στη Στρατηγική Διοίκηση Πωλήσεων, στο Marketing Υπηρεσιών, στις Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Είναι η ιδρύτρια και επικεφαλής του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης από το 2000.

Πιστεύει ότι η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι δημιουργική και να συμβαδίζει με τη ζωή, για μια ζωή, και τη σταδιοδρομία των ανθρώπων.

Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην εκπαίδευση ενηλίκων και την επαγγελματική κινητικότητα και στις πολιτικές για την αύξηση της απασχόλησης μέσα από τη δια βίου εκπαίδευση.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Σχεδιασμός, Υποστήριξη και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υποδομών: Ανδρέας Μαχαίρας

Σχεδιασμός και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού – Υλοποίηση Πολυμεσικών Μαθημάτων: Χρήστος Μιχαλόπουλος- tv-action

Νομικό Τμήμα - Πνευματικά Δικαιώματα: Αθανάσιος Λ. Κετσάτης


Που θα μας βρείτε
Copyright © 2023 Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Όροι Χρήσης | Όροι Μελών | Ιδιωτικότητα
Facebook Instagram Pubbuh
We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use this website, you agree with our terms.Ok